DRUKWERK

Eenvoudig te bestellen

Ga direct naar onze drukwerksite

Professioneel Drukwerk met persoonlijke aandacht

One-Stop Digital Agency

Door met eenvoudige bestel methodes te werken kunnen wij op tijd leveren. Goede kwaliteit is de basis norm!

Met groed drukwerk kun je goed voor de dag komen!

Verkoop bevordering

Door een goed visitekaartje te geven, geef je je visitekaartje af! Duidelijk voorzien van je contactgegevens en het doel van je bedrijf. Zorg dat je onderscheidend bent in het ontwerp.

Reken op ons!

De experts

De opmaak van je briefpapier of visitekaartje moet in het oog springen. Wanneer je uitingen op papier goed in elkaar zit en er verzorgd uitziet, wekt dat de indruk dat dit met je leveringen of diensten ook goed zal zitten. Kortom: Het wekt vertrouwen. 

Indruk en presentatie

Je bent de beste!

Zorg dat je opvalt tussen al die andere aanbieders. Nét even wat leuker ontworpen, nét een aantrekkelijke kleuren pallet, nét even sprankelender en nét even anders! Dat valt op!

Wij hebben antwoorden

Vraag maar raak...

Door verzorgd voor de dag te komen, duidelijk zijn in de omschrijving van je producten of diensten en een uiterst verzorgd voorkomen. Dat voorkomen begint al met de juiste (schone) kleding te dragen en na het gesprek de juiste informatie en contactgegevens achterlaten.

Een gesprek met een klant is uiteindelijk altijd de beste manier om uit te leggen waarom hij of zij met jou in zee zou moeten gaan. Meestal laat de aanvrager het gesprek nog even op zich inwerken en gebruikt een folder of flyer als naslagwerk. Zorg dat deze qua tekst enorm goed in elkaar zich en laat het grafisch goed in het oog springen. Bedenk simpel weg dat wanneer er flysers van meerdere aanbieders naast elkaar liggen, waarom zou de aanvragen JOUW flyer er als eerste uit willen pakken. JUIST!

Nee, niet persé. Uiteraard is dit wel een “reminder” aan jou en het goede gesprek dat je met deze persoon is gevoerd.

Het is van groot belang dat je verhaal op de flyers klopt met wat je zegt! Het werkt als een verduidelijking ofwel extra uitleg hoe je iets aanpakt en wat je voor diegene kan betekenen. Iemand wil altijd het gevoel hebben door je geholpen te worden.

Jazeker! Mensen moeten weten dat je bestaat. Mond tot mondreclame is altijd het beste. Waarom? Men neem het meeste aan van iemand die ze vertrouwen. Zorg dat jouw klanten als het ware ambassadeurs worden van je bedrijf en het prettig vinden om je te promoten. Dan is het handig om deze klant een beloning te geven en een stapel flyers, zodat de geïnteresseerden weten hoe en waar ze je kunnen bereiken.

Nee, zeker niet! Je hebt nog steeds te maken met generatie verschillen en liefhebbers. Een jongere zal misschien eerder zeggen: “kan je mij even je flyer en gegevens appen” en de oudere zullen vaker vragen om je kaartje. Dus vergis je niet in de kracht van druk werk. Die kan je nl altijd fotograferen om evengoed aan die jongere te appen. (Immers kom je in de fotogallerij vaker voorbij dan in zijn of haar contact gegevens – niet verder vertellen hoor….)

Laat je goed voorlichten en vraag vooral aan je vrienden en kennissen waar behoefte aan is. Kom je er echt niet uit? Mail of bel je ons gewoon.

Ja, op het gebied van drukwerk, buitenreclame en bedrukte kleding leveren wij full service. Van idee tot ontwerp kan je bij ons terecht.

Wij benadere alles vanuit de praktijk en luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Zo vormen wij een beeld die wordt samengevoegd met je eigen bevindingen. Het aller belangrijkste is nog dat wij goed zijn in wat wij doen en durven te zeggen dat wij DE specialisten zijn op dit gebied. Zowel grafisch als op de uitvoering. Waag je kans en wij zullen je niet teleurstellen.

Wij streven naar tevreden klanten

So, let's be happy together

Onze Service

zeg het maar, het meeste kunnen we uitvoeren!

A Step-By-Step Routekaart naar succes

One-Stop Digital Agency

Het digitaliseren van briefpapier of visitekaartjes is ons niet vreemd. Vaak ligt er nog een oud kaartje of briefpapier, maar het logo is niet meer digitaal beschikbaar of de vorige drukker is niet bereid dit af te geven. Daar in zijn wij de juiste partner. Zend ons uw logo en u krijgt een offerte op maat. Al is het maar alleen voor het natekenen van uw logo.