Kledingproductie

PRODUCTIE VAN BEDRIJFSKLEDING

Momenteel zijn wij druk met het opzetten van ons eigen atelier, waarin we tevens kleinschalige producties kunnen doen. 


Met een standaard assortiment als uitgangspunt kunnen wij de kleding in vele kleurcombinaties vervaardigen. Ook het weglaten van elementen, of juist het toevoegen van extra details zoals bijvoorbeeld zakken, lussen, ritsen, behoort absoluut tot de mogelijkheden.


Al vanaf 10 stuks kunnen wij produceren. 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?


Al 30 jaar zijn wij actief in de branche van beroepskleding productie.

Vele assortimenten zijn reeds door onsvervaardigd met toonaangevende bedrijven als opdrachtgevers.

Nu richten wij ons voornamelijk op de wederverkoop en stellen wij al onze kennis en diensten beschikbaar om samen met onze klant tot mooie,

constructieve en creatieve resultaten te komen.

We gaan voor DIAMAND

(want Goud is niet goed genoeg)


Wij halen het uiterste uit onze kennis en behalen de beste resultaten met onze samenwerkingen.

IDEEËN DELEN is een MUST!


Wij delen onze ideeën altijd met onze opdrachtgevers. 

TIJD is KEY!


"Hoe, wat, waar, wanneer...." zijn vragen waar wij absoluut antwoorden op hebben, wanneer wij een opdracht uitwerken. De klant wil weten waar zij of hij aan toe is!

ONZE PRODUCTIE GESCHIEDENIS


Producties draaien is één van onze specialiteiten. Met veel kennis van zaken gaan kunnen wij met een gerust hart elke productie opdracht met de grootste zorg volbrengen. in 1993 zijn wij met de eerste producties begonnen voor klanten zoals Statens Konfection (Deens staatsbedrijf), WorkZone (bedrijfskleding), Hoogovens, diverse bedrijfskleding leveranciers, diverse stichtingen.

Ontwerpen deden wij tot voor kort nog ouderwets met potlood en papier. Uiteraard zijn ook wij overgestapt op nieuwe digitale technieken. Met iPad en zelfs iPhone ontwerpen wij "Live" met de klant en kunnen we tijdens het brainstormen komen tot een prachtig ontwerp met een eigen gekozen kleurencombinatie.

Patronen maken wij in ons eigen atelier. Wij werken met bekwaam personeel die niet alleen de patronen kunnen naaien, maar die ook bij het producties proces worden betrokken. Zo kunnen wij zo efficiënt mogelijk produceren en kostenbeheersend werken. Een Win-Win situatie voor alle betrokkenen. 

EUROSPOT


Wij zijn producent van Textiel Heat Transfers en Bedrijfs-/Beroepskleding.


CONTACT GEGEVENS:

Willemsplein 10

1975 EX  IJmuiden


T.  0255-769023

M. 06-12113619

E.  studio@eurospot.nl

W. www.eurospot.nl

Copyright 2020 @ All rights reserved