Over ons

Wie zijn wij

Eurospot.nl is een echt e-commerce bedrijf met een persoonlijk tintje. Nog steeds hebben wij fysiek contact met onze klanten die een persoonlijke benadering wensen. En daar zijn wij blij mee!  Onze webshop wordt dagelijks bewerkt en aangevuld. Wanneer wij berichten ontvangen dat er behoefte is aan bepaalde artikelen, zullen wij deze op korte termijn toevoegen aan onze collectie. 

Het team van Eurospot heeft maar 1 wens. En dat is om zo goed mogelijk service te verlenen. Onze klanten hebben maar 2 wensen. En dat is een zo goed mogelijke service tegen een acceptabele prijs.

Elke dag zijn wij bezig om de service en bereikbaarheid nog beter te maken. Wij zetten elke dag stappen om er nog meer voor onze klanten te zijn.

Onze ervaring online leert ons dat betrouwbaarheid bovenaan staat. Dit zullen wij altijd in ere houden. Je kan ons vertrouwen!!

slide-image-free-img

Een paar woorden persoonlijk van

Matt

Ik ben blij met elke klant en iedere bestelling. Om een nog betere dienst te leveren blijf ik dagelijks bezig met het NOG beter maken van de website, service en de processen. Door goed te luisteren naar de ideeën en suggesties kan het ons helpen een belangrijke aanvulling te worden op het internet. Elke dag een stukje beter!

Matt Jasper

Founder - CEO

Wereldwijd Winkelen

Wij kunnen in de meeste landen ter wereld binnen 48 tot 72 uur leveren. In elk continent een magazijn.

Beste Kwaliteit

De beste prijs/kwaliteit verhoudingen vindt je bij ons! Goede producten, gemaakt van de beste materialen.

Beste Aanbiedingen

Wij doen niet aan kortingsartikelen, omdat wij al leveren tegen zeer scherpe prijzen. Het beste product tegen de beste condities.

Veilig Betalen

Doordat wij online de beste betalingsmethoden bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle betalingen worden gedaan volgens de hoogste veiligheidseisen.